Maarssen buiten

VERKOOP GESTART! KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!

Recreëren midden in het groen, dicht bij de stad! Aan de rand van het historische Maarssen-Dorp verrijst, verscholen tussen velden en vaarten, het heerlijke recreatiegebied Maarssen buiten. Bijzonder aan het project is dat het gezellige centrum van Maarssen op loopafstand ligt. Er zijn ruime parkeermogelijkheden. De perfecte combinatie van rust met alle voorzieningen op loopafstand.

Beeldmerk Maarssen Buiten

Maarssen buiten, een buitenkans voor liefhebbers van betaalbaar en intiem recreëren in een groene, waterrijke en rustieke omgeving maar met de bruisende steden Utrecht én Amsterdam binnen handbereik. Met een bushalte op nog geen vijftig meter afstand en de nabijheid van het NS station Maarssen kunt u optimaal gebruik maken van het openbaar vervoer.

De eerste fase van het project Maarssen buiten bestaat uit de verkoop van veertien vrijstaande en zes geschakelde recreatiebungalows en de nieuwbouw van nog eens elf bungalows. Allen met een fenomenaal uitzicht op het achterliggende polderlandschap.

Ontdek het zelf.

Maarsseveensevaart

Recreëren tussen Amsterdam en Utrecht, nabij het centrum van het oude dorp van Maarssen? Met alle voorzieningen binnen handbereik heeft Maarssen buiten een ideale ligging. Alvast een kijkje nemen op deze prachtige locatie? Het park is vrij toegankelijk en u bent dan ook van harte welkom!

Bekijk het woningaanbod

Rhijnhuys, Wachthuys of toch een vrije kavel? De keuze is aan u!

Interesse

Wilt u op de hoogte gehouden worden over alle ontwikkelingen in het project? Laat uw gegevens achter en zorg ervoor dat u niks mist!

Heb je een vraag en wil je direct antwoord?
Bel ons op 030 677 6000 of mail ons via nieuwbouw@beumer.nl

Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken